Full albüm indir,Bedava Mp3 Yükle,Film,dizi,indir
Forumumuzdan yararlanabilmek icin üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

Full albüm indir,Bedava Mp3 Yükle,Film,dizi,indir
Forumumuzdan yararlanabilmek icin üye olunuz.
Full albüm indir,Bedava Mp3 Yükle,Film,dizi,indir
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşağa gitmek
avatar
KorsAn
Co Admin
Co Admin
Erkek
Ejderha
Mesaj Sayısı : 626
Yaş : 35
Nerden : BERLIN
Points Points : 141976
Kayıt tarihi : 18/09/08

Kişi sayfası
Aktiflik :
Tavuklu Şehriye Çorbası Img_left100/100Tavuklu Şehriye Çorbası Empty_bar_bleue  (100/100)
Başarı Puanı :
Tavuklu Şehriye Çorbası Img_left100/100Tavuklu Şehriye Çorbası Empty_bar_bleue  (100/100)
Güçlülük:
Tavuklu Şehriye Çorbası Img_left100/100Tavuklu Şehriye Çorbası Empty_bar_bleue  (100/100)

Tavuklu Şehriye Çorbası Empty Tavuklu Şehriye Çorbası

Cuma 5 Ara. - 22:01
Tavuklu Şehriye Çorbası







Tavuklu Şehriye Çorbası Hasta_corbasi-150x150




Malzemeler: (8 kişilik)
2 adet tavuk budu
1 çay bardağı tel şehriye
1 adet büyük boy patates
1 adet orta boy kuru soğan
1 orta boy havuç Tuz, karabiber
Süslemek için; Maydanoz yaprakları.
Hazırlanışı:
Önce tavuk butlarını iyice yıkayıp, tencereye alın, çorbanın suyunu
koyun. - Kuru soğanı soyup, yıkayın ve bütün olarak tencereye bırakın.
Orta ateşte butlar yumuşayıncaya dek pişirin.
Pişerken üzerinde biriken köpükleri delikli kepçeyle almayı ihmal
etmeyin. Ateşten aldığınız tencereyi başka bir tencereye tel süzgeçten
geçirerek aktarın.
Butlar ılınınca derisini ve kemiklerini ayıklayın. Tencerede süzdüğünüz tavuk suyunu kaynatın.
İçine tavla zarı formunda doğradığınız patates ve havucu katın.
5 dakika sonra şehriyesini ve didilmiş tavuk etlerini ekleyin. Patates yumuşayınca, tuzunu ve biberini ekerek, ateşten alın.
Maydanozla süsleyerek servis yapın.




Çorbalar - Yorum»





Domates Çorbası



admin - Aralık 3rd, 2008


Tavuklu Şehriye Çorbası Corba5-150x150




Malzemeler:
5 adet domates
5 su bardağı su
2 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı margarin(tereyağı tavsiye olunur)
isteğe göre kaşar peyniri
tuz
Yapılışı:
Domatesleri rendeleyin. Margarin ve unu kısık ateşte kavurun, üzerine
azar azar sütü ilave edin. Unu çırparak topaklanmaını enhelleyin.Daha
önceden rendelediğiniz domatesleri ilave edip karıştırmaya devam edin.
Suyu ekleyin ve kaynayıp koyulaşana kadr karışırmaya devam edin.
Çorba koyulaşınca, 5 dakika daha kaynatıp ocağı kapatın.Çorbanızda
topaklanma olduysa, ocaktan alsığınız çorbayı 1-2 dakika mikser ile
çırpın. Sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön
Similar topics
    Bu forumun müsaadesi var:
    Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz